تبلیغات
::: آموزش آشپزی و غذاها ::: - تهیه املت
 
::: آموزش آشپزی و غذاها :::
آموزش انواع آشپزی ها - پزشکی و تغذیه
صفحه اصلی      ارسال پیام      ایمیل          



طرز تهیه املت روستایی برای صبحانه

 

444

مناسب برای: ۶ نفر

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت زمان انتظار: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آرد ۱ قاشق غذاخوری سر پر
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱ چهارم پیمانه
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
روغن  به میزان لازم (حیوانی یا کره)
زعفران به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه

۱- ابتدا پیاز را پوست بکنید و ریز خرد کنید، بعد در روغن یا کره تفت دهید تا حدی که نرم شود، ولی زیاد سرخ نشود.

۲- گوجه فرنگی ها را با رنده درشت رنده کنید و روی گاز ریخته و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کرده و ادویه را به آن بیفزایید.

۳- در ظرفی جداگانه شیر، تخم مرغ و آرد را با هم خوب بزنید تا آرد گلوله نداشته باشد و مواد با هم مخلوط شوند، سپس کمی زعفران به مواد بیفزایید.

۴- تابه ای نچسب و داغ شده را با مقداری کره یا روغن چرب کنید و نیمی از مواد را روی آن ریخته و خوب تابه را بگردانید تا در سطح تابه مواد پخش شوند.

۵- سپس گوجه فرنگی و پیاز را روی آن ریخته و بقیه خمیر را هم رویش بریزید و درب ظرف را ببندید تا غذا کاملا مغز پخت شود.

نکات

اگر آرد گلوله شد، می توانید خیلی سریع مواد را از یک الک سیمی کوچک رد کنید تا صاف و یکدست شود.

این املت برای صبحانه و یک شام سبک، بسیار عالی است، می توانید به سلیقه خود از مواد دیگری مثل پنیر و فلفل دلمه ای ریز شده نیز در آن استفاده کنید.

اگر دوست دارید مقدار بیشتری آرد به مواد بیفزایید و تقریبا خمیر درست کنید و بعد مواد را داخل آن ریخته و داخل فر قرار دهید تا مغز پخت شود یا آن را با حرارت ملایم سرخ کنید.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • این ماه :
  • ماه قبل :
  • کل پست ها :